LYRIK MISTIS-KERETO JOWO

June142013
ono tangis kelayung-layung tangisewong kang wedi mati gedungono kuncenono yen wis mati mongso wurungo ditumpakke kreto jowo rodane rodo manungso ditutpi ambyang-ambyang disirami banyune kembang Duh Gusti Allah kulo nyuwun pangapuro ning sayange wis ora ono guno Duh Gusti Allah pangeran hamba Kulo niki nandang dosa dosanipun kaleh perkara Ingkang riyen dosa ing Tuhan Kapindone dosa ing anak adam Duh Gusti Allah kula nyuwun pangapuro
Share on Facebook Share on Twitter

Comments

No comments yet. Why not make the first one!

New Comment

[Sign In]
Name:

Email:

Comment:
(You can use BBCode)

Security:
Enable Images


 
Back to Top