LYRIK MISTIS-KERETO JOWO

June142013
ono tangis kelayung-layung tangisewong kang wedi mati gedungono kuncenono yen wis mati mongso wurungo ditumpakke kreto jowo rodane rodo manungso ditutpi ambyang-ambyang disirami banyune kembang Duh Gusti Allah kulo nyuwun pangapuro ning sayange wis ora ono guno Duh Gusti Allah pangeran hamba Kulo niki nandang dosa dosanipun kaleh perkara Ingkang riyen dosa ing Tuhan Kapindone dosa ing anak adam Duh Gusti Allah kula nyuwun pangapuro
Bagikan ke Facebook Bagikan ke Twitter

Komentar

Belum ada komentar. Tulislah komentar pertama!

Komentar Baru

[Masuk]
Nama:

Email:

Komentar:
(Beberapa Tag BBCode diperbolehkan)

Kode Keamanan:
Aktifkan Gambar


 
Kembali ke Atas